Alles Over Ouderschap EenVader en moeder die vreugdevol dochter in groen gebied lopen - Alles Over Ouderschap Banier

Ouderschap

Wil jij dat jouw ouderschap effectief en belonend is? Ontdek nuttige tips en praktisch advies van andere ouders over alles wat met het ouderschap te maken heeft!

Een moeder definieerde het ouderschap ooit als volgt: "Een kleine, drukke, veeleisende vreemdeling veranderen in een wijze, productieve en capabele volwassene". Kun jij jezelf identificeren met de vereisten en de geneugten van het ouderschap? Mogen de volgende artikelen jou helpen om van jouw ouderschap een avontuur en een gedenkwaardige reis te maken.

WAT DENK JIJ?
Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is uw reactie?

Ja, ik wil Jezus volgen

Ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragenEngels

Copyright © 2002-2021 AllAboutParenting.org, Alle rechten voorbehouden